January 13, 2016

Paradise islands of Koh Rong and Koh Rong Samloem

Sihanoukvillen bilekaupungissa muutaman yön oltuani oli aika suunnata kohti pientä Koh Rongin saarta. Saarella ei ollut autoja eikä katuja ja wifikin toimi vain niin halutessaan. 

// After a few nights in the party town of Sihanoukville, it was time to make my way on to the small island of Koh Rong. No cars, no streets and the wifi only works when it wants to.


Sihanoukville rannat // Beaches of Sihanoukville
Lautalla Koh Rongille. // On the ferry to the island of Koh Rong.
Tervetuloa paratiisiin! Valkoisia hiekkarantoja, katu ilman katukivetyksiä ja kristallinkirkasta vettä. Täällä unohdettiin kengät huoneeseen..

// Welcome to paradise! White beaches, a street with nothkng but sand to walk on and crystal clear water. Here I forgot my shoes in my room..


Aika lähteä Koh Rongilta ja suunnalta sen pikkusisarukselle, Koh Rong Samloemille. Tällä saarella ei ollut kuin pari yöpymispaikkaa ja kylää, wifiä ei ollenkaan, muusta luksuksesta puhumattakaan. Todellinen cast away-saari ja irtiotto muusta maailmasta!

// Time to leave Koh Rong and head over to its little sibling, Koh Rong Samloem. This island had only a few places to sleep at, few villages and zero wifi, not to mention any other luxuries. A true cast away island and a get-away from the rest of the world!


Täällä unohdin itseni rannalle ja olin täysin tietämätön päivämäärästä, viikonpäivästä ja kellonajasta. Vain aurinkoa, riippukeinuja ja hyvää seuraa!

// Here I forgot myself on the beach and was completely unaware of the day, the date or the time. Only sunshine, hammocks and good company!


No comments:

Post a Comment